Ο χώρος μας αποτελεί το ιδανικό μέρος για τη στάθμευση και την αποθήκευση των σκαφών σας, είτε πρόκειται για ιδιόκτητα είτε επαγγελματικά σκάφη.

Οι λόγοι :

  • Πρόκειται για έναν χώρο 2.500 τ.μ. στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στο Μοσχάτο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη μαρίνα της Καλλιθέας. Αυτό διευκολύνει τους ιδιοκτήτες αλλά και τους διαχειριστές των επαγγελματικών σκαφών και jet ski είτε στην πρόσβασή τους είτε στην μετάβασή τους στη θάλασσα.
  • Οι στεγασμένες εγκαταστάσεις μας προστατεύουν τα σκάφη σας από όλες τις καιρικές συνθήκες και διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες ασφάλειας σε σχέση με περιφραγμένους χώρους με απλά σκέπαστρα.
  • Η πολυετής μας εμπειρία στον χώρο, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και, σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία, να σας προσφέρουμε ηλεκτρολογικό/ μηχανολογικό έλεγχο, επισκευές σε μπαλόνια κλπ, μεταφορά με γερανούς.
  • Ειδικά για τα tender/ jet ski διαθέτουμε μεταλλικές βάσεις, ειδικά διαμορφωμένες για τα σκάφη που δεν διαθέτουν τρέιλερ και έρχονται στον χώρο μας με γερανό.