ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η 23ετής παρουσία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυημένες λύσεις και υπηρεσίες από εξειδικευμένα συνεργεία σε ηλεκτρικές, μηχανολογικές ή άλλου είδους εργασίες.

Εξειδικευμένα Συνεργεία Συντήρησης που έχουν ως αποστολή να προσφέρουν υψηλής ποιότητας Τεχνική Υποστήριξη. Στόχος τους είναι η διατήρηση του εξοπλισμού σε υψηλά επίπεδα με τελικό στόχο τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του σκάφους σας.

Διάφορες Υπηρεσίες:

Προσφέρεται χώρος για το πλύσιμο του σκάφους καθώς και ρεύμα και αέρας για την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών.

Υπάρχουν ειδικά δοχεία (δεξαμενές) για το πλύσιμο των μηχανών.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες των μικρών βοηθητικών σκαφών, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης, στάθμευσης για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται.

Μεταφορά με γερανό

Μεταφορά

Επίσης, αναλαμβάνεται μεταφορά των tender – σκαφών – jet Ski’s από και προς τη γλίστρα είτε με γερανό είτε με αυτοκίνητο της επιχείρησης, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και ασφάλεια διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας τις μεταφορές των σκαφών σας.

20160708_121908a

Xώρος υποδοχής σκάφους

Παρέχουμε ειδικούς χώρους υποδοχής σκαφών όπου με ασφάλεια μπορείτε να βγάλετε ή να βάλετε το σκάφος σας.

Εξάλλου, το πάρκινγκ σκαφών ΑΙΓΑΙΟ δεν είναι απλώς ένας χώρος στάθμευσης του σκάφους σας, αλλά και ένας χώρος φροντίδας.