Το Πάρκινγκ σκαφών ΑΙΓΑΙΟ ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από περίπου 23 χρόνια, όταν με πολύ όρεξη και μεράκι δημιουργήθηκε ένας σκεπαστός χώρος για τη στάθμευση των σκαφών. Ο πρώτος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Σπύρος Χαρατσής, βρήκε σε αυτόν τον ανοιχτό τότε χώρο του Μοσχάτου, την ιδανική τοποθεσία για να στεγάσει τη δική του, και πολλών άλλων ανθρώπων, θαλασσινή αγάπη. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από μια προσεγμένη κατασκευή για αυτή τη στέγαση.

Έκτοτε, η επιχείρηση άλλαξε ιδιοκτήτη και τα τελευταία χρόνια τα ηνία έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος Χαρατσής. 

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, ήταν αναπόφευκτο το ΑΙΓΑΙΟ να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, προσφέροντας στους πελάτες μια ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τον χώρο που αφήνουν το σκάφος τους. Αυτό βέβαια που παρέμεινε αναλλοίωτο είναι το μεράκι και η αγάπη για τα θαλασσινά μας μεταφορικά μέσα, γι’ αυτό και οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια!

Αποκλειστικός στόχος μας,  διαθέτοντας την κατάλληλη υποδομή και την εμπειρία, η εταιρία μας, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της προσφέροντας την ικανοποίηση σε κάθε πελατειακή επιθυμία.